fredag 27. august 2010

Alt ordner seg!

Siden sist har vi vært i Frankrike på en herlig sommerferie. Tour de France er en opplevelse man bør få med seg i løpet av livet om man er idrettsinteressert! Ellers har vi endelig flyttet til Ulsrud på østkanten av Oslo, helt inntil Østmarka. Her tror jeg vi kommer til å trives bra. Ekko inkludert. Trivelige naboer og et stille og koselig strøk! Perfekt! Far var med og fikk opp panelplater på stueveggene, det ble utrolig bra. Ellers er det maling og innredning det vi bruker tid på nå foreløpig. Ingen vits i å ta alt med en gang.

Ekko var i harehegn i Trøgstad på tirsdag. Det gikk over all forventning. Med grovt hannhundmål jaget han så det plystret i en drøy halvtime totalt. Han hadde en enorm jaktlyst og drev på hele tiden. Selvfølgelig ble det mye småtap, men det må man jo regne med. Lovende!

På jobb er det mye å gjøre om dagen, men det er bare moro når man ser at det funker! Håper å få flere ut i skog og mark, nå satser vi spesielt på studenter!

Et annet høydepunkt den siste tiden var konsert med Lars Winnerbäck på Operataket i Oslo. Fantastisk arena med en alltid opplagt artist. En av de bedre LW-konsertene jeg har vært på! Mange høydepunkter, men Elden har vel aldri passet bedre...:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar