torsdag 18. mars 2010

Snart mai!

Det kommer til å gå fort til mai nå. Det er mye man man forberede seg på når det kommer valp i hus. Mange tanker er rettet mot valpen som skal komme.

Legger ved bilder av foreldrene og litt informasjon om de som jeg har fått av oppdretter:
Dette er mor N JCH Ar Kaisa / Foss. Hun er rolig som dagen er lang og er en utmerket familiehund. Ellers var hun tidlig ute som harejeger, allerede når hun var 4 måneder jaget hun hare. Når hun var 18 måneder fikk hun sin første 1.premie på jaktprøve, og etter dette har hun fortsatt med førstepremier. Hun har en 2.plass på Eliteprøve. Hun er kjent for sitt flertonige målbruk under los. Bilde: Rune Arstein.


Dette er far Vegas/ Eidstumo. Denne dunkerhannen har et tiltalende ytre, noe som har ført til gode resultater i utstillingsringen. Han har ikke vært mange turene på jaktprøve, da eier ikke har spesielt stor interesse for dette. Men etter at mange hadde anbefalt han å stille, har han allikevel to prøvestarter. Den første prøven ble preget av dårlig vær og vitringsforhold, men på den andre jaget han stødig inn til en 1.premie. Vegas har enorm jaktlyst og har meget solide poter, og han har aldri vært sårbeint. Bilde: Privat.

Det blir nok jakthund av det her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar